Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

To máme zato, že jsme skandovali "nejsme jako oni". Byla to fatální chyba, protože kdyby jsme byli jako oni, mohli by jsme vás pověsit na první strom a mít klid. ;-€

5 0
možnosti
JK

Má to pámbu na světě všelikou čeládku a já si myslím, že do ní patříme. Pokud si myslíte, že máte právo soudit a ještě trestat, svědčí to něco spíš o Vás.

1 0
možnosti
JK

Na Ukrajině stála podpora nacionalistů 5 miliard, tady ambasáda vytiskla pár letáků, kolik stojí jeden novinář si netroufám odhadnout, dost fotbalových ostrých fans se rádo přidá kdekoli, kde si mohou zařvat nebo bouchnout a základní schéma je připraveno. Ostatně řada diskuzí a hlavně hulvátských reakcí již přesahuje nejen slušnost ale duševní normalitu a bohužel i násilnické výzvy. Zatím jsem neviděl, že by to admini řešili.

Dosud jsem se domníval, že jsme na podstatně vyšší kulturní úrovni, ale hodně diskuzí  je ukázkou obrácenou.

2 8
možnosti
Foto

I já si o vás myslím, že jste idiot, navíc plný zášti.

8 1
možnosti
JK
MZ

chápu, je to frustrující pocit, když vidíte, že všechno je jinak než by jte chtěl a všichni si o vás myslí, že jste idiot

11 0
možnosti
JK

pokud Vy ten pocit máte, já tím netrpím. Mé blogy nemusíte číst, nebo Vás někdo přinutil?

0 3
možnosti
Foto

Byl jsem také se podívat na ramádu USA. Čekal jsem, že důchodci budou proti. Já nevím, proč si spojuji důchodce s komunistou. Tam se na  čekání na průjezd armády USA ukázalo, že to tak není. Nějaká parta tři mladých rozvinula vlajku SSSR a důchodci se do nich tak pustili, že vlajku zabalili a koukali  jít pryč. Pak se situace opakovala, když nějaký pán ve středním věku rozdával letáky proti armádě USA. Opět zasáhli důchodci. Hozně se mně líbil  jak na toho pána křičeli " Komounku zsara... " Ten pán tak utíkal, že málem tam nechal deštník.

5 0
možnosti
FS

Ciwe, vojenský stratég a politolog na bruslích, komosnej. LOL. :-)

7 0
možnosti
JK

Na rozdíl od Vás přemýšlím, nepapouškuji

0 4
možnosti
VV

Myslim, ze kdyz zu nezajimate administratory, tak by se o vas mela zajimat policie CR.

3 0
možnosti
Foto

8O procent lidí souhlasí s průjezdem armády USA přes naše území. 17 procent je proti a 3 procentům je to fuk. Takže 80 procent lidí je podle pana Kosmonosého užíteční idoti a trubky.   Takže pan Kosmonosý a 17 procent je těch pravých inteligentů. Mně se líbí jak rudí nokové zuří a prskají. Jsou jenom k smíchu. ;-DRv

10 0
možnosti
LB

Vtipně napsaný článe vystihující pravdivé pozadí okupace naší republiky US armádou. Snad ta okupace i podle plánu skončí.

0 14
možnosti
Foto

Tak myslel jsem, že jsme minule diskutovali docela rozumně. Ale jestli současný stav nazýváte okupací naší republiky US armádou, tak výborně, jsem rád okupován. Ale v tom případě musíte jít dál, a říci že  Němci nejsou okupováni, ti podle vás musí být přímo porobováni, chudáčci, když tam ta US army sídlí. Ani dýchat nemohou, nebožáci. Já nevím, jestli vůbec tušíte co píšete.

8 0
možnosti
Foto

Sice Rusko nesnáším, ale člověk by měl mít hrdost. Podlézat komukoliv je odporné.

3 3
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o