Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, kam by měla diskuse o projevu Kláry Samkové dospět, je prokázání nesouladu islámu s evropským právem a z toho vyvození důsledků!

2 0
možnosti

R^ Ve Vašem výčtu obětí totality chybí celkové číslo z šíření islámu; to vydá za fašismus, komunismus a katolickou církev dohromady. Na Východě byly vyvražděny celé národy a i skoro celé kultury.

To, co se snažím k tématu stále podotýkat je, že křesťané své zlo páchali v rozporu s Písmem (a ještě část válek byla obranná proti islámu), kdežto islám se dopouštěl a dopouští zvěrstev v souladu se svou naukou.

2 0
možnosti
Foto

Víte, kdo řekl toto? ——>

„Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy.“

Podle http://czportal.blogspot.cz/2015/01/mustafa-kemal-ataturk-prvni-turecky.html to byl první turecký prezident, Mustafa Kemal Atatürk, takto zakladatel tureckého sekulárního státu.

Umřel včas (1938) 0ľ dneska by ho mulitikulturalisti a spol uštvali.

5 0
možnosti
Foto

Napsal jste: „Počet obětí, které si vyžádalo šíření myšlenek Ježíše Krista a církve svaté není znám. Lze s jistotou říci, že od dob, co katolická církev existuje, do doby ještě nedávno minulé, přišel o život na celém světě, nejméně stejný počet lidí, jako za nacismu a komunismu dohromady.“

..

Nechci obhajovat to, jak se církev paktovala se státní mocí, nechci nijak zlehčovat zločiny, jichž se křesťané v minulosti dopouštěli, nicméně vaše srovnání je dost přes čáru – odečteme-li první ca. 4 staletí, kdy byla naopak církev pronásledovaná, tak to máte pořád do roku 1900 období dlouhé patnáct set let – a vy ho srovnáváte s necelým stoletím? Nebo snad ještě stále přičítáte oběti současných komunistických zombií a stále vám to vychází v jejich prospěch?

Mimochodem – není-li, jak píšete, počet obětí znám, jak můžete říct, že jich s jistotou bylo tolik?

2 0
možnosti

Bát se islámu určitě nemusíme. Vím to z nedávného blogu, nevzpomenu si na autora, ale on tam jednoznačně potvrdil, že ani my, ani nikdo jiný na světě, se islámu bát nemusí, ježto se jedná o mírumilovné náboženství. A své tvrzení dokázal tím, že o tom napsal blog. :-)

3 0
možnosti

Měl jste mu poradit ať si zajede do krizových oblastí, a uloví si bobříka Islámské svobody

1 0
možnosti

Jediné, čeho se podaří šikanou paní Samkové dosáhnout, bude všeobecná sympatie ze strany občanů Česka. S islámem to není tak jednoznačné, jak nám předkládají pánové Halík, Dienstbier & spol.

5 0
možnosti

O šikanu snad ani nepůjde, jako Samkovou umlčet a společensky znemožnit. V tom je komanč a současná demokracie stejná akorát se využivají jiné prostředky a metody

4 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o