Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Promiňte,ale "černoprdelníci" byli vždycky tam,kde tušili zisk.Jedou s tím,podruhé s jiným.Hlavně když s toho něco káplo.To jsou slova mého nebožtíka táty.V

1 0
možnosti
JL

"Cesi jsou velmi citlivi kdyz se rozhoduje o nich bez nich". Jen jim ta citlivost schazi kdyz oni rozhoduji o jinych bez jejich vedomi. V roce 1848 Starocesi v cele s Palackym pozadali cisare pana aby smeli vystupovat a rozhodovat za vsecky tri korunni zeme bez predchoziho kontaktu s Slezany a Moravany. Cisar mel na stesti vice smyslu pro fair play a zeptal se Moravanu co oni nato. Vudce Moravske Narodni Strany judr. A. Prazak o tom nechal hlasovat v zemskem snemu, 8 poslancu pro, 70 proti povereni Cechu rozhodovat za ne. Proto byly zemske snemy hned v roce 1918 zruseny.

Stejne jednal V roce 1998 tehdejsi predseda vlady Zeman kdyz misto slibene obnovy zrizeni zemskeho prevzal Gottwalduv system 14 kraju a historickou zemskou hranici hanebne zlovolnym zpusobem zprasil a celou zapadni Moravu pripojil ke krajum ceskym a zprasil ahistoricky paskvil kraj Vysocina. Je smutne, ze kazdy z Habsburgu byl k Morave a Slezku spravedlivejsi nez M. Zeman.

0 0
možnosti
JT

Mám pocit, že píšete o Bělobrádkovi ale myslíte Sobotku. A jestli je to jinak, je to šíleně zmatené.

2 0
možnosti
JR

J98a11n 17R68á47ž

5. 5. 2016 18:35

Myslím, že Sobotka by byl velmi dobrý předseda Lidovců. Jednou mluví tak, po druhé opačně. Podle toho s kým mluví. V televizi mluví o odmítání kočovníků a v Bruselu je opatrný ve svých prohlášeních jak pyrotechnik u nálože. U Lidovců je kličkování a mlžení charakteristický rys jejich politiky, ale Sobotka je předsedou partaje, která měla i čitelné politiky, Zemana a Paroubka. se kterými jsme nemuseli souhlasit, ale bylo jasné co říkají a byla u nich relativní shoda slov a činů. Sobotka je největší sralbotka a chameleon jakého naše politika po listopadu zplodila. V této době je to neštěstí!

2 1
možnosti
MT

Autore, skvěle napsáno ! R^[>-]

2 1
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o