Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Počínání páně Haška je OSTUDNÉ. Ne proto, s kým se fotil, ale proto, že není schopen rozeznat pohnutky těchto krys. Nebo ještě hůř - ví o nich.

1 1
možnosti

M21i73l23a51n 11K70e20s15l

4. 5. 2016 21:54

Každým rokem se pořádaly v Brně oslavy osvobození města Rudou armádou.Nevím zda byly i letos.Nějak jsem to nezaznamenal.Možná,že byly,ale nenápadné.Za to jsem zaznamenal,že městští papaláši vyslovili politování nad odsunem Němců z Brna.No a chtějte,aby někdo kdo lituje odsunu Němců od nás,zároveň litoval padlých osvoboditelů.I když ti umírající neměli o Putinovi ani tucha.Vokřál s focením zatím počká.Vyfotí se až s prvními migranty,které mu pošle Merklová.

7 0
možnosti
Foto

Jestli nemýlím, tak před nějakým rokem vadily v Brně i ty hroby rudoarmějců.

3 0
možnosti

To opravdu žádný z těch Haškových obránců nezaregistroval, že rychlodoktorovi nikdo nevyčítá účast na pietním aktu k uctění padlých?

Veškeré argumenty které zatím čtu, spočívají v tom, ze Rudá armáda má zásluhy, což samozřejmě má. To ale nikdo nepopírá.

1 4
možnosti

?????????????????????????,

4 0
možnosti

J71a33r14a 83R89a40n44k

4. 5. 2016 19:54

"Pokud někdo klade nějakému gangu za vinu přízeň Putina, bude to asi tím, že ač jej označujeme, jako GANG, po celou dobu svého působení se nedopustili nějaké nepředloženosti,"

Zdroj: http://komosny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=508842

Vy zrejme chcete poprit jejich spatnou minulost v popredi s Kadyrovem, ktery opravdu nema ciste ruce. Oni Hells Angels na vychode Kanady take nebyli vzdy ti vousati hodni panove na Harleyich nez sve odpurce vyvrazdili.....

0 6
možnosti

Haškovi kladou za vinu, že se klaní Putinovi, ale Putin nikde? V zemi jen padlí z války? Media ráda překrucují a taky nemsmíte bezhlavě věřit všemu ani co se za louží píše. o Trumpovi taky psali zhovadilosti a kde je?

11 0
možnosti

Nějak vám všem vypadlo,že autor vlastně mluví o holdu obětem války proti fašizmu.Ten hold jim patří,je jedno,zda je u toho pan Hašek.Asi jste už tak trochu mimo z vymývání mozků médii.Nakonec začnete tvrdit,že nás na Moravě osvobodili Američani.Promiňte,ale je mi vás všech líto.Ti motorkáři normálně myslícímu člověku nevadí,ten si už o gangech svůj úsudek udělal.Oni však opravdu zatím jen vzdávají čest mrtvým vojákům.Ti si to nezaslouží? A kecy o tom,jakou propagandu tady Rusku dělají - no promiňte,pokud máte mozek v hlavě,tak přece víte,že se má používat! Když mám svůj jasný pohled na svět,nějaká propaganda mne nemůže rozhodit,jsem si stále na svém.A ti ranaři jen projedou,položí věnce,a jedou domů.Ale ti Pekelní andělé,to bude jiná káva.Tak až tady někoho přizabijí,ožralí tu budou dělat ostudu,tak nezapomeňte napsat,jací jsou to správní hoši.Už se těším...[>-]V

18 0
možnosti
Foto

„Hejtman tak dává jasně najevo, že tímto svým gestem spíše než památku zemřelých za druhé světové války podporuje a uctívá prezidenta Putina.“

2 6
možnosti

No, to Novak z Chomutova je jinek machr... Sice to samy, ale pod Americkou vlajkou a pustej ho z kriminalu a legalizujou 40 mil. ...!!;-€

2 0
možnosti

A řeka byla zbarvená lidskou krví... Tak strašné to bylo, Živí záviděli mrtvým. Karma a za pár dnů s kytičkami u hrobů těch, kteří se ničím neprovinili. Jen byli mladí, chtěli žít a vrátit se domů ke svým mámám a milým.

8 0
možnosti

Co máte stále s tím osvobozením? Opravdové osvobození přináší svobodu, prosperitu a návrat emigrantů - a o tom se po roce 48 jaksi nedá vůbec hovořit. Rusové nám tak sem protřednictvím svých poradců zavlekli hnusný režim, který nám způsobil 40 let zaostávání a mrtvé na hranicích. Mrtví ruští vojáci byli zneužiti Stalinem pro ovládnutí vých Evropy a neměli na výběr. Nebyli to žádní dobrovolníci - musíš vpřed nebo kulku do zad. Kdybyste Ivanovi dali na výběr, jestli chce 'osvobozovat' ČSR, nebo se vrátit domů za Natašou, zcela jistě by k nám žádný ruský voják nedorazil.

7 10
možnosti

To byste se asi divil, kolik obyčejných sovětských vojáků chtělo, z vlastní vůle a přesvědčení, nikoliv pro peníze, dorazit až do Berlína. Padlo jich dost, ale zvítězili, bohužel i pro takové, jako jste Vy.

9 0
možnosti

no já si myslím že argument "co dělají v Rusku mi je jedno, když tady dodržují naše pravidla" je opravdu hloupý. To přeci nemůžete myslet vážně. To Vám nebude vadit drogový dealer když se u nás bude chovat slušně, to Vám nebude vadit příslušník SS když se přeci u nás bude chovat slušně? Co to je pro boha za měřítka? Člověk je buď slušný nebo ne a je zcela lhostejné kde se nachází!!!RvRvRv

5 6
možnosti

ja ale nevim a nezjiš ́tuji o někom, že by byl drogový dealer. Z toho pohledu je pro mne ok. źe by Putin trpěl distribuci drog kámošům? To se může stát jen zde. přislušníka SS jsem už dlouho neviděl, tedy jo, včera v telce na dvojce. Ale hned ho sejmuli, tak se asi nechoval slušně

6 2
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o