Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Prasečkáři

Jak už víme velkou bouři vyvolala  tajemná reorganizace policejních složek ÚOOZ a ÚOKFK. Jako obvykle, šéfdirigent Tuhý notový part nepotřebuje, neb je maestro .

Maestro Tuhý, má noty v hlavě. Pro vysvětlování politickým analfabetům to je dostačující, protože oni prd ví, jak to chodí v ozbrojených složkách.  Jednoduše se vydá rozkaz, o kterém se nediskutuje , splní se a nejlépe do „ do rana“, tedy ihned. Ale celá tahle komedie má možná i zcela jiné pozadí.

Tak jako kdysi, když jsem byl na vojně, měli jsme velitele,  jehož původ byl někde mezi  Ostravou a Rusínskou  oblasti na východě Slovenska. Jeho ústy plynula  sekaná „krátká ostravština, smísená s východńárským dialektem.  Oblíbený časový termín pro splnění jakéhokoliv rozkazu bylo tzv.  „ do rana,  do rana, soudruzi, kdyby ste se mali posrať!“

Velký  třesk, jak lze nepochybně označit akci Maestra Tuhého, plyne nejspíše  z toho, že Složky ÚOOZ a ÚOFK si vzájemně konkurují, občas po sobě hodí blátem, v lepších případech i nějakým tím hovnem. Obě složky disponují velmi zajimavými materiály z odposlechů apod.

Situace je zřejmě shodná se situací v armádě, kde se rozvědka nemá ráda s kontra, a ti se zase nemají rádi s BISkou , a dohromady se všichni nemají vzájemně rádi, takže z toho máme hezký guláš, který nám odkrývají nechtěně,  pánové  jejíž prostřednictvím, guvernantka Jana Nagyová, nyní Nečasová dala sledovat téměř celý úřad vlády,  a svou sokyni – manželku svého miláčka.

Pokud si myslíme, že komunistická STB byla odporná organizace v rukou jediné strany, současné složky na vnitru a v armádě, plní v podstatě obdobná  politická zadání vládnoucí  garnitury. Od sběru informací  o třídním nepříteli, až po informace  o své koaličním  a opozičním nepříteli.

A protože se volby blíží, vrcholí i sběr politických nábojů, které lze použít kdykoliv, kdekoliv. Na Babiše se podařilo ČSSD shromáždit materiál  „Čapí hnízdo“.  To, že má Babiš své složky a své lidi na místech, o kterých bychom si mysleli, že je má v rukou ČSSD, tak jsme na omylu.

Vždyť to znáte z práce. Taky raději přilnete k podšéfovi, který má ambice stát se šéfem a současného kokota šéfa, který vám leze krkem, šlape po Vás, zlikvidovat všemi prostředky. Tak proč by jste nepomohli kokotovi z bydla dolů, pomocí zákulisních her?

Situace v OKD, byty v OKD, privatizace OKD, to je tak informačně výživný materiál, že bychom koukali, až bychom zároveň i blili.

Moderní dějiny již nevyžadují praktiky starého Říma, kdy stačilo zapíchnout císaře a další soky, aby jste se sami stali císařem.  Sobotku, možná zapíchnou nasbírané informace, kde všude si ušpinil ruce.

Idea o nepolitické policii je stejně zvrhlá, jako idea o nestranných  soudcích.  Policejní prezident bude vděčen všem, kteří se shodli na jeho navržení a schválení do funkce, a odtud se to sype jako lavina dolů, ten je vděčný tomu, že je náměstkem, tomu, že je ředitelem odboru atd.  Pouliční šlapka  - polda je vděčný sám sobě, že prošel náročnými přijímacími testy a s odřenýma ušima akademii, a někdy i plzeňskými právy.  

Tak jako Nečase a jeho vládu potopila guvernantka Jana a s ní spojené odposlechy  lobbistů,  může Sobotka dojet na svou minulost s níž je spojen podivný prodej OKD  a celkové celé pozadí této kauzy, o kterou již projevili zájem státní zástupci.

Že by informace, které svědčí o podivnostech kolem OKD  a roli Sobotky, nedávají samotnému Sobotkovi nejspíš  nyní dobré spaní, a není to jen tato kauza, ale i kauza Vidkun, která může v krajských volbách  smést ČSSD z postů některých hejtmanství, ale i Bohuše, jako takového?

Reorganizace v policii má nejspíš jeden cíl a jeden směr. Rozbít  ÚOOZ,  aby už nikdo nedělal ponižující šťáru na vládě, nedej Bože v kanceláři premiéra. Zjistit, zda na ÚOOZ je nasbírán citlivý třaskavý materiál,  podobný Kubiceho zprávě. Pokud ano, reorganizace má za cíl je odstranit, popřípadě odstranit i jiné škodlivé informace na ČSSD.

Zájem olomouckých státních zástupců je opodstatněný, protože avizovaných 400 rozpracovaných věci je zajímavé číslo a materiály v nich obsažené, mohou státní zástupce dovést k  zajímavým  výsledkům, bez ohledu na to, která strana je u moci.

Myslet si, že Bohuš, bude po Grossovi ještě  kříšťálově čistější, jak jen může křišťál být, je iluzorní. Každé prase má svou vařící vodu. Jde jen o to kdy přijde čas vhodného termínu zabíjačky.    

Autor: Jaroslav Komosný | středa 15.6.2016 10:50 | karma článku: 26,65 | přečteno: 581x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Děkujeme odcházíme …. Jak Vám jen závidím!

Nechci si vyskakovat, ale jak se zdá, Británie bude první členskou zemí , která pochopila, když se značným zpožděním, že sen Panevropské myšlenky je stejně kulhavý jako Olympijská myšlenka.

24.6.2016 v 8:00 | Karma: 29,04 | Přečteno: 887x | Diskuse| Politika

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

O co tehdy šlo, že padla vláda? Ptají se koaliční strany za vlády Petra Nečase. Jako by nebylo dost dalších průserů.

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25 | Přečteno: 803x | Diskuse| Politika

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

Martina Sáblíková je ve světě sportu vyjímečnou osobností, nejen svými výsledky v rychlobruslení, ale i v cyklistice. Medaile a sportovce roku si zaslouží. Rio však ne.

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88 | Přečteno: 804x | Diskuse| Sport

Jaroslav Komosný

Milujte Islám a nic se Vám nestane.

O rozruch ve Sněmovně, postarala advokátka Klára Samková. Na semináři „Máme se bát islámu?“ mluvila o tom, že islám je podle ní, jako nacismus a komunismus.

30.5.2016 v 9:00 | Karma: 32,05 | Přečteno: 1759x | Diskuse| Politika

Jaroslav Komosný

Tahle doba je nějak divná?

Šibenice do právního státu nepatři. pravil ministr Chovanec. Ale jelikož žijeme v tzv. pseudoprávním státě, tak na rozdíl od právního státu, se neočekává, že se každému dostane spravedlivého rozsudku.

28.5.2016 v 14:10 | Karma: 23,75 | Přečteno: 630x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Situace na frontě se zhoršuje, řekl šéf ukrajinské armády. Rusko postoupilo

27. dubna 2024  17:50

Sledujeme online Operační i strategická situace ukrajinských vojsk na frontě se má sklon zhoršovat. Velitel...

Sokoly povede dosavadní místostarosta Martin Chlumský, rozhodl výbor

27. dubna 2024  17:35

Do čela České obce sokolské (ČOS) zvolil výbor Sokola podle očekávání dosavadního prvního...

Triumf českých středoškoláků. Zvítězili v soutěži NASA s návrhem dálkové opravy družic

27. dubna 2024  17:21

Pětice českých středoškoláků uspěla ve finále prestižní mezinárodní soutěže Conrad Challenge v...

Praktický i pro zábavu. Americká firma nabízí robopsa s plamenometem

27. dubna 2024  17:04

Americká firma Throwflame poprvé zveřejnila cenovku za svého robotického psa, který má na sobě...

Prodej bytu 3+1 65,7 m2
Prodej bytu 3+1 65,7 m2

Družstevní, Velké Meziříčí, okres Žďár nad Sázavou
3 490 000 Kč

  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o