Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

A nebylo to trochu jinak?

Levicovou aktivistku K.K.  soud zprostil obžaloby, která měla na demonstraci zalehnout policistu.Při podrobném a detailním zkoumání inkriminovaných záběrů z oné demonstrace, mám pocit, že to všechno bylo trochu jinak

Na pomoc jsem si vzal záběry všech možných demonstrací, které jsou dostupné v archivu ČT, např. demonstrace ekologů, na ochranu zvířat, squaterů a v neposlední řadě nové sociální skupinky - imigrantské aktivisty.

Dovoluji si tvrdit, že tyto a jim podobné skupinky mají společného jmenovatele. Jde o tzv. otroky ochotné snášet sadomasochistické násilí, s výtržnickým podtextem, které lze označit za obscénní a nepovolenou produkci na veřejnosti.

Zatímco jedna skupina je ochotna snášet sadomasochismus ze strany své dominy v ústraní, v prostoru  skrytém veřejnosti, druhá skupinka je opačný extrémem – tedy ukazovat  ostatním jak jsou zdatní snášet sadomasochismus na veřejnosti.

Podezřelá  z trestného činu tvrdí: „Byla jsem svědkem toho, jak dva policisté brutálně, sadisticky týrají mého přítele“.

Podezřelá neměla vůbec ánunk o tom, že divadlo, jehož byla svědkem, bylo předem naplánováno a domluveno. Lidově řečeno cpala se do něčeho, do čeho neměla. Byla prostě  ve špatný čas, na špatném místě, se špatným partnerem libujícím si v masochismu  na veřejnosti.

 Až když podezřelá, jak uvádí, že partner byl zakleknut, musela vidět něco, co  ji natolik rozdráždilo, že jak praví: „Prostě jsem vlítla mezi dva policisty, abych zabránila násilí.“

Když jsem sáhl po odborné sexuologické literatuře, dočetl jsem se, že šlo o tzv. „trojku“. V odborných kruzích není nic neobvyklého, když si tzv. „otroka podávají dvě dominy“ v našem případě je nahrazovali policisté. Sadomasochisté mají proto hezký výraz, „Sluha dvou pánů“.

Samozřejmě, když do takovéto trojky, která to nečeká, vlítne rozohněná děva, nelze se divit, že jednomu postiženému policistovi křuplo v zádech.

Tady, ale za této situace nastává zásadní zvrat. Zatím, co ti tři, byli na divadle pro veřejnost a kamery smluveni, přihlížející čtvrtá osoba se „vlitnutím mezi ně “ dožaduje nalehnutím na jednoho s aktérů něčeho, co odporuje  slušným  mravům, protože pohyby vykonávané podezřelou zjevně připomínají snahu kopulovat na úřední osobě při výkonu služebních povinností, za doprovodu peprného výraziva.

I v tomto případě mi poskytl sexuologický lexikon informaci, že se mezi ženami vyskytuje určité procento používající v intimních hrátkách hrubé, obhroublé a někdy až vulgární výrazy přesahující limit ženskosti. A právě tyto vulgarity přivádí ženu do stavu maximálního orgastického vyvrcholení. V našem případě  orgastické vyvrcholení ukončila klepeta na rukou nešťastnice.

Uznejte, osoba úřední  vykonávající sadomasochistické úkony „označované“, jako hmaty a chvaty a to veřejně, není nic neobvyklého. Neobvyklé je naléhání – respektive zalehnutí úřední osoby ve výkonu služebních povinnosti a dožadování se něčeho, co nemá s plněním služebních povinností, co dočinění.  V odborných kruzích se tomu říká klamání nepřítele tělem.

Chce se mi s trochou fantazie tvrdit, že by se zde mohlo jednat o snahu znásilnit úřední osobu. Jako polehčující okolnost by se mohlo brát tvrzení podezřelé, že postižena úřední osoba mohla kdykoliv odejít.

Leč toto tvrzení nemůže před ctihodným soudem obstát, neb úřední osoba, byla ponejprv v pokleku při sadomasochistickém úkonu. Načež tzv. zalehnutím, byla možnost úřední osoby provádějící „záklek“, k odchodu zmařena.

Podezřelá, nejen že bránila úřednímu výkonu, ale nalehnutím na nic netušící úřední osobu, se mohla dopustit pokusu znásilnění úřední osoby „tzv.“ze zadu“, ať již ve stadiu připrav, nebo pokusu vykonat na úřední osobě ve veřejném prostoru intimní akt, za přítomnosti jí, osoby blízké.

Lze doufat, že Státní zástupce zváží možnost odvolání s ohledem na nové skutečnosti, ke kterým jsem  dospěl při zkoumání inkriminovaných záběrů. 

Plně chápu, rozčarování nejvyšších policejních míst nad osvobozujícím soudním verdiktem.

P.s. Případná podobnost s realitou je čistě věcí náhody, Autor statiristického zpracování nenese odpovědnost za to, spatřuje-li někdo svou osobu a své skutky v textu, které by se ho mohly jak-koliv dotknout.

Autor: Jaroslav Komosný | pátek 29.4.2016 8:00 | karma článku: 22,86 | přečteno: 873x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Děkujeme odcházíme …. Jak Vám jen závidím!

Nechci si vyskakovat, ale jak se zdá, Británie bude první členskou zemí , která pochopila, když se značným zpožděním, že sen Panevropské myšlenky je stejně kulhavý jako Olympijská myšlenka.

24.6.2016 v 8:00 | Karma: 29,04 | Přečteno: 887x | Diskuse| Politika

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

O co tehdy šlo, že padla vláda? Ptají se koaliční strany za vlády Petra Nečase. Jako by nebylo dost dalších průserů.

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25 | Přečteno: 803x | Diskuse| Politika

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

Jak už víme velkou bouři vyvolala tajemná reorganizace policejních složek ÚOOZ a ÚOKFK. Jako obvykle, šéfdirigent Tuhý notový part nepotřebuje, neb je maestro .

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65 | Přečteno: 581x | Diskuse| Politika

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

Martina Sáblíková je ve světě sportu vyjímečnou osobností, nejen svými výsledky v rychlobruslení, ale i v cyklistice. Medaile a sportovce roku si zaslouží. Rio však ne.

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88 | Přečteno: 804x | Diskuse| Sport

Jaroslav Komosný

Milujte Islám a nic se Vám nestane.

O rozruch ve Sněmovně, postarala advokátka Klára Samková. Na semináři „Máme se bát islámu?“ mluvila o tom, že islám je podle ní, jako nacismus a komunismus.

30.5.2016 v 9:00 | Karma: 32,05 | Přečteno: 1759x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Děti na Haiti cestou do školy překračují mrtvoly. Misie z USA líčí praktiky gangů

28. dubna 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Co mi vyprávěli po telefonu známí z Haiti, k nimž tam jezdím: školy a obchody se řídí podle toho,...

Zastřelili ho, pomočili a pověsili. Jak vznikla fotka mrtvého Mussoliniho

28. dubna 2024

Seriál Doufal, že uteče a i s milenkou dožije v bezpečí. To by se však víc než dvě dekády nesměl chlubit...

Hamás zveřejnil video Američana a Izraelce unesených v říjnu loňského roku

27. dubna 2024  19:18,  aktualizováno  21:55

Palestinské hnutí Hamás v sobotu zveřejnilo video zachycující dva z rukojmích, které uneslo při...

  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 909x
o